Nejnovější recenze ze sekce Rybářské vrhače návnad
Pro nenáročné rybáře Top produkt.
dobrá práce
Včera sem vyzkoušel jsem velmi spokojený chytil jsem 5 kaprů je to i do míst kde jsou vázky opravdu není vidět
Bál jsem se silných magnetů ale otvírá se 100%
Vypadává záslepka madla. Dá se zalepit, ale Mivardi tento problém řešilo před rokem a furt neopravilo. Je potřeba koupit pouze tu tlustší, myslím ze 27 mm aby z ni šlo hodit boilie 20 mm. Za víkend jsem si odďelal předloktí, protože je moc dlouhá a myslí, že tlustá do ruky. Dnes bych si radši koupil bumerang od Nikla, který jsem měl 5 let, ale praskl mi po špatném zacházení.
Vše funguje jak má super.
asi po tretim vystrelu se uvolnilo upevneni gumy:(
Bomba kvalita a cena.
- omyvatelný
- spokojen
- pevná ,odolná
Vyrobeno z kvalitního materiálu zaručující dlouhou životnost.
- myslím že bude dobrá
Dobře lítá, dobře se plní, zatím jsem nenašel chybu.
- Na začátek spokojenost
- Klasika.Není co dodávat :-)
Na trhu je několik modelu a variant krmných raket no stále od začátku vede ta jediná a tou je klasický Spomb.
Kdo krmí daleko a často určitě nesáhne po variantě z Aliexpresu ale po originálu co něco vydrží.V konečném důsledků nakonec ušetříte peníze,taky jsem si tím prošel :-)
- spojehlivost
- Skvělá raketa na daleké odhozy skvělé plnění i velmi nízký odpor při stahování
- Menší objem a občasné otevření při náhozu
Dlouho jsem sháněl dobrou raketu a po vyzkoušení mnoha produktů jsem skončil u rakety dot spod s kterou jsem naprosto spokojen potřebuji házet daleko a s 5,5lb prutem nemám problém hodit přes 130m což je dostačující ale zároveň z toho plyne i její jediná nevýhoda a to menší objem a také to že se občas otevře při náhozu ale jen velmi zřídka cca 1 z 30 náhozů její plnění je hračka a dá se zvládnout jednou rukou beze strachu že se zanese pant nebo nějaký pružinový mechanismus co se týče její těsnosti nemůžu posoudit jelikož tekuté složky nespoduji celkově raketa působí kvalitním dojmem a pokud chcete hodit co nejdál můžu jen doporučit.
- Docela vysoka cena.
- Pokud chci zakrmovat rychle tak ne stouto raketou, manipulace je priliz slozita.
- Docela casto se neotevrela ackoli jsem se snazil skubat co to da.
- Dotahnout raketu po otevreni zpet je docela drina jako tahat 10kg kapra, protoze je tazena pod vodou.
Nesporne ma nejake vyhody ale bohuzel ja sem je neobjevil nebo nepotreboval. V obchode jsem si ji musel koupit protoze meli jenom tuto. Pokud nepotrebujete kobercove vnadeni tak kupte klasiku jinak budete nestastni jako ja.
Nevim na co mysleli konstrukteri u teto rakety. Potreboval jsem i navod abych to zprovoznil.
- za ty prachy ok věc